Reiki op afstand


Wilt u een Reiki behandeling op afstand?            

De behandeling wordt gegeven op een afgesproken tijdstip en u kunt aangeven of u wellicht specifieke klachten heeft welke u graag behandeld zou willen zien. 

De duur van een Reiki afstand behandeling is ongeveer 20 minuten.

Reiki op afstand, hoe werkt dat nu precies?

Het bijzondere van Reiki energie is, dat het zich niet laat begrenzen door ruimte, tijd, obstakels en afstand. Reiki energie is en stroomt overal. Voor het geven van Reiki op afstand gebruik ik de kotodama`s, die zijn intensiever en de energie stroomt gelijk. Daarna sluit ik af met het krachtsymbool voor een extra push.


Tijdens en na de behandeling,

Tijdens de behandeling is het de bedoeling dat u er even een half uur de tijd voor neemt, door bijvoorbeeld wat te lezen, muziek te luisteren of even ontspannen te gaan liggen of zitten. U kunt tijdens de sessie warmte of koude sensaties voelen of tintelingen. Ook kunt u doezelig of slaperig worden. Soms merkt u in het geheel niets maar merkt u toch achteraf dat u klachten zijn verminderd of verdwenen. Door de Reiki energie wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en komt een reiniging/opruimingsproces op gang. Daarom is het van belang voldoende water te drinken. 1.5 tot 2 liter water per dag, naast uw overige dranken, voor het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam. Het effect na een Reiki behandeling op afstand hangt af van de klacht en de tijdsduur van de klacht. In het begin kunnen de klachten verergeren. Dit is tijdelijk, waarna de klachten zullen verbeteren.

Iedereen kan wel wat Reiki, extra energie gebruiken.

Prijs € 25.00